Pozovite nas: 067/535-437

UTISCI NAŠIH KLIJENATA Želimo da čujemo Vaše utiske, primedbe, pohvale i predloge za poboljšanje. Vaše sugestije će nam pomoći da vidimo sta već radimo dobro, a šta bismo mogli da popravimo i unapredimo.

Zašto nas klijenti toliko !

Dominus Plus d.o.o.
Dominus Plus d.o.o.
05/23/2017

"Agencija za računovodstvene i knjigovodstvene usluge, Dominus Plus, je veoma pažljivim odabirom izabrala upravo Vašu firmu za pravljenje web site-a.
Smatramo da ste sajt odradili veoma profesionalno, i da je komunikacija tokom izrade istog bila takodje na visokom nivou.
Naravno, preporučio bih i ostalima da koriste vaše usluge i siguran sam da se nece pokajati, jer, teško je spojiti povoljnu cijenu i odličan kvalitet, a vi ste to uspjeli."

Ordinacija Dr Masoničić
Ordinacija Dr Masoničić
10/10/2015

"Jako sam zadovoljna izradom sajta i profesionalnim odmosom sa svakim od članova Vašeg tima. Izašli ste mi u susret za sve što sam tražila. Rado ću Vas preporučiti."
- Dr G.Masoničić -

Hotel Javor – Žabljak
Hotel Javor – Žabljak
08/15/2017

"Poštovani, malo je reći da sam zadovoljan, iskreno prezadovoljan sam saradnjom sa svima Vama i sa cjelokupnim izgledom sajta. Sve je odlično. Hvala Vam!"
- Vlado Stijepović -

FK Arsenal Tivat
FK Arsenal Tivat
08/05/2017

"Jako smo zadovoljni, kao što znate napravili ste nam više od jednog sajta... Kao dokaz koliko sam zadovoljan reći ću Vam da nastavljamo saradnju, i uskoro ćemo Vas kontaktirati za još dva sajta a možda i još neki 🙂 Pozdrav i hvala na svemu."

Fakultet za Poslovnu Ekonomiju
Fakultet za Poslovnu Ekonomiju
06/02/2017

"Hvala Vam na dobroj saradnji i profesionalnoj izradi sajta. Više smo nego zadovoljni cjelokupnim ishodom. Kvalitet sajta uveliko prevazilazi cijenu izrade i dobili smo mnogo više od očekivanog.
Sarađivaćemo i ubuduće!"
- Nikola Abramović -

In Flow
In Flow
06/20/2016

"Izuzetno smo zadovoljni kako izradom tako i brzinom izrade sajta kao i brzinom i sadržinom odgovora na sva postavljena pitanja. Srećom, do sad nije bilo nikakvih problema ali za neke tehničke stvari u koje mi nismo bili upućeni smo dobili sve potrebne upute i informacije jako brzo. Hvala!"

NVO “ICG” – Montenegro Screening
NVO “ICG” – Montenegro Screening
03/10/2017

"Biću Iskren. Kada je u pitanju izrada sajta malo je reći PREZADOVOLjAN,svako ko je pregledao sajt rekao je VRHUNSKI!!!!!.
Što se tiče riješavanja problema,sve je u najkraćem roku riješeno mada nisam imao puno problema, što se tiče komunikacije i kontakta sa operaterom sve je OK. Sve u svemu profesionalno i dobro odrađeno."

S5 Group – Limarska Radnja
S5 Group – Limarska Radnja
09/06/2016

"Sa svim Vašim uslugama sam zadovoljan, nemam nikakvu kritiku samo pohvalu za odličan rad".
- Sijarić Damir -

Marija Skender
Marija Skender
11/11/2016

"Kreativni ste, u potpunosti razumijete poslovne potrebe mušterije, ažurni i vrlo ljubazni.
Nemam što drugo reći osim veliko HVALA za Vaš dosadašnji rad i da tako nastavite. Uvijek Vas rado dalje preporučujem! Puno sreće u daljem radu Vam želim!"

M&M Company
M&M Company
07/05/2017

"Izuzetno sam zadovoljan izradom sajta, Vaš tim je u svakom pogledu vrlo profesionalan i odgovoran. Ispunili ste sve dogovoreno pa čak i više od toga. Zadovoljstvo je poslovati s vama. Želim vam puno uspjeha u daljem radu."
- Miloš Blagojević -

Orijentiring savez Crne Gore
Orijentiring savez Crne Gore
12/10/2015

"U ime Orijentiring saveza Crne Gore mogu samo pohvaliti Vaš tim i izraziti zadovoljstvo za našu i više nego uspješnu sara.nju Visok nivo organizacije ogleda se u jako dobroj komunikaciji, kao i brzom otklanjanju problema."

NVO Naša Budućnost
NVO Naša Budućnost
03/15/2016

"Što se tiče saradnje veoma korektna i sve pohvale na profesionalnosti Vašeg tim. Vašu firmu preporučila sam i kolegama, a pojedinima dala i kontakt telefon."
- Ilinka Otašević -

Opština Andrijevica
Opština Andrijevica
02/07/2015

"Saradnja sa Vašom firmom je više nego dobra. Komunikacija se odvija u realnom vremenu i nema kašnjenja ili čekanja na odgovor i rešavanje problema. Obzirom da je saradnja počela prije tri godine stekli smo povjerenje i znamo ako se neki problem desi da će biti riješen, zato vrlo rado preporučujemo usluge Vaše firme na sve adrese. Da ovo nije samo lijepa priča svjedoči to da smo nakon našeg sajta napravili još dva za naše partnere. Cijene usluge su više nego povoljne. Vi ste pravi primjer kako treba da se radi. Želimo Vam sve najbolje u daljem radu."

Paintball klub “Victori”
Paintball klub “Victori”
05/03/2017

"Zadovoljstvo je sarađivati sa Vama. Svaki problem i nedoumice rešavani su u najbržem roku i zato sve pohvale članovima Vašeg tima. Sa zadovoljstvom nastavljamo saradnju. Sve pohvale i preporuke za Vaš tim."

Crnogorska Panevropska Unija
Crnogorska Panevropska Unija
06/20/2016

"Zadovoljni smo izradom sajta, a posebno bismo istakli i pohvalili kumunikaciju sa članovima vašeg tima, uvijek ste jako ljubazani i efikasani za sve što smo do sada tražili da se odradi. Hvala Vam!"

PROMADURA FLOORS D.O.O
PROMADURA FLOORS D.O.O
03/05/2016

"Zadovoljini smo u potpunosti, sva nasa ocekivanja su za sada ispunjena. Komunikacija i dogovor prilikom izrade sajta sve je bilo na vrhunskom nivou."

PS Rent a Car
PS Rent a Car
02/17/2016

"Jako sam zadovoljan sa komplet radom vezano za vaš tim. Pokušavam da izdvojim jednu kategoriju usluga ali sve su na visokom nivou. Savršena komunikacija i nalaženje rješenja, niska cijena u odnosu na kvalitet usluga kao i brzo reagovanje na bilo koji zahtjev klijenta! Iskreno mnogo sam zadovoljan sa vama, preporučujem Vas prijateljma i saradnicima."
- Ivan Crnjac -

NVO Rijetke Bolesti
NVO Rijetke Bolesti
07/06/2016

"Zadovoljni smo dosadašnjom saradnjom. Iskreno se nadamo da naša saradnja na ovome neće stati, nego da ćemo uspješno sarađivati i u budućnosti."
- dipl. biolog Nataša Kovačević -
Izvršna direktorka NVO Nacionalna organizacija za rijetke bolesti Crne Gore

Sportski Centar Rožaje
Sportski Centar Rožaje
09/20/2017

"Dosadašnjom saradnjom smo više nego zadovoljni. Nadmo se uspješnoj saradnji i u budućnosti. Sve pohvale i samo tako nastavite. Pozdrav za vaš tim".

Advokatska Kancelarija – RŠR
Advokatska Kancelarija – RŠR
02/03/2017

"Vrlo smo zadovoljni pruženom uslugom, cijenom i profesionalnošću. To svakako podrazumijeva da ću Vas vrlo rado preporučiti bilo kome od prijatelja ili klijenata sa kojima budem imao komunikaciju vezano za izradu sajta. Još jednom Vam se zahvaljujem na saradnji."

SAY YES to the Dress
SAY YES to the Dress
06/03/2016

"Mogu da kažem da sam zadovoljna saradnjom, što potvrđuje činjenica da koristim vaše usluge i u ovoj godini.. :)"

JU Srednja Stručna Škola Bar
JU Srednja Stručna Škola Bar
07/06/2016

"Prezadovoljni smo. Profesionalni, ljubazni i otvoreni za saradnju. Sve pohvale..."
- Darko -

Strukovni sindikat taksista Crne Gore
Strukovni sindikat taksista Crne Gore
06/08/2017

"Strukovni sindikat taksista Crne Gore i ja lično kao njegov predsjednik, smo izrazito zadovoljni sa Vašim uslugama, kako sa izradom sajta tako i sa izrazito dobrom komunikacijom sa članovima Vašeg tima. Ovim putem želimo da se zahvalimo svim članovima vašeg tima na izuzetnoj ljubaznosti i profesonalizmu."
- Pavlović Borislav-
Predsjednik Strukovnog sindikata taksista Crne Gore.

Turistička Organizacija Kolašin
Turistička Organizacija Kolašin
09/15/2017

"Zadovoljstvo je saradjivati sa vama. Zaista ste profesionalni i ažurni. Puno uspjeha u daljem radu."

Triatlon Klub Kotor
Triatlon Klub Kotor
08/02/2017

"Sve pohvale za usluge izrade site, tehničku podršku, poslovnu komunikaciju i brzinu izrade. Nakon tri uspješno odrađena site-a, zasigurno nastavljamo saradnju."
- Sasa Jovanović -

TR-MNE Biznis Komunikacioni Centar
TR-MNE Biznis Komunikacioni Centar
04/06/2017

"Sajt u potpunosti zadovoljava potrebe naše organizacije, tako da sam zadovoljan Vašom ažurnošću i pristupom. Hvala i nastavljamo saradnju :)"
- Goran Škatarić -

Nikola Fatić – Vaskularna hirurgija
Nikola Fatić – Vaskularna hirurgija
08/10/2017

"Jako sam zadovoljan 10/10. Preporučujem svima koji žele da dobiju kvalitetan sajt i profesionalnu uslugu. Hvala jos jednom.
Srdačan pozdrav,
- Nikola Fatic, MD, PhD vascular surgeon –

Veneta Plamen d.o.o.
Veneta Plamen d.o.o.
01/20/2017

"Zadovoljni smo Vašim uslugama, takođe i zahvalni na odličnoj saradnji, kao i na profesionalnom odnosu. Takođe želimo pohvaliti vašu ažurnost."

VG GROUP
VG GROUP
08/15/2016

"Veoma smo zadovoljni Vašim uslugama i profesionalnošću. Sve preporuke budućim klijentima za saradnju sa Vama. Super ste… brzi, kreativni, odgovorni… profesionalci u svom poslu. Ne srijeće se često – jeftino a dobro!"
- Srdjan Grgic -
izvršni direktor / CEO

Vitraži i Suveniri Bar
Vitraži i Suveniri Bar
07/05/2016

"Profesionalan tim, veoma ljubazni, otvoreni za komentare I davanje predloga u pronalaženju optimalnih rešenja. Vrlo sam zadovoljna!"
- Veselinka Vesna Lekovic -

NVO “Zdrava-Dona Montenegrina”
NVO “Zdrava-Dona Montenegrina”
04/09/2017

"Od prvog kontakta sa Vama sve je bilo odlično. Ljubaznost, spremnost za pomoć. Kontakt sa vama se i dalje nastavlja. Cio tim je veoma profesionalan. Hvala vam. Naš sajt se svima sviđa. Hvala!"

Zoran Savić
Zoran Savić
08/05/2015

"Vrlo sam zadovoljan vašim odzivom, na sve zahtjeve koje sam imao u vezi izmjena na svom sajtu. Komunikacija je besprekorna, vrlo ste ljubazni i proaktivni u ispunjenju svih mojih predloga u vezi izmjena i korekcija sa ciljem drugačijeg vizuelnog identiteta sajta.
Problema nisam imao :)"
- Zoran Savić -

„Monte Turk” d.o.o.
„Monte Turk” d.o.o.
05/04/2016

"Ja i moji zaposleni upućujemo Vašoj kući sve komplimente za profesionalnost, preduzimljivost i efikasnost koju ste iskazali u dosadašnjoj saradnji sa nama uz želju da istu unaprijedimo u smislu novih angazmana Vas i Vaše kuce sa drugim povezanim privrednim subjektima na koje možemo uticati i dati našu preporuku za sve ono čime se bavite i šta sa uspjehom radite."
- Darko Popadić -
Osnivač

Backović Apartmani
Backović Apartmani
05/03/2017

"Mogu samo pohvaliti Vaš tim i izraziti zadovoljstvo za našu i više nego uspješnu saradnju. Visok nivo organizacije ogleda se u jako dobroj komunikaciji, kao i brzoj izradi sajta i otklanjanju problema."

Apartmani M&D
Apartmani M&D
03/09/2016

"Da vam se zahvalim i da vas pohvalim na izuzetnoj saradnji nastavite tako i rado cu vas preporučit."
- Dragan Mikijelj -

DOA Photography
DOA Photography
07/03/2017

"Izuzetno sam zadovoljan izradom sajta, Vaš tim je u svakom pogledu vrlo profesionalan i odgovoran. Ispunili ste sve dogovoreno. Zadovoljstvo je poslovati s vama. Želim vam puno uspjeha u daljem radu"

Advokat Boško D. Laličić
Advokat Boško D. Laličić
10/09/2016

"Veoma sam zadovoljan saradnjom sa WebLab timom. Sve pohvale za profesionalnost, ažurnost i odgovornost. Jednom riječju - ODLIČNO!"

Rotary Club Bar – D2483
Rotary Club Bar – D2483
09/19/2017

"Od samog početka saradnje primjetili smo veliku razliku u načinu rada i komunikacije sa klijentima u poredjenju sa ostalim agencijama sa kojima smo saradjivali. Jako nam je drago da smo naišli na MojSajt.me koji čine mladi i kreativni ljudi spremni da urade i više nego što je dogovoreno. U ime Rotary Cluba Bar - D2483 Vam se zahvaljujem i nadam dugogodišnjoj saradnji. Hvala!"

Aleksandra Sanja Milić
Aleksandra Sanja Milić
11/10/2016

"Sve što mogu da kažem je da sam dobila u kratkom roku jednu solidnu web prezentaciju po cijeni koju ste oglasili prošle godine a koja je u tom momentu bila više nego povoljna.
Posebne pohvale idu web masteru mog sajta koji je vrlo profesionalan i odgovoran mlad čovjek."

Alp Trade d.o.o.
Alp Trade d.o.o.
04/07/2016

"Veoma sam zadovoljan sajtom i svima Vas preporučujem.
Brzi i efikasni. Nemam nikakvih zamerki. Samo tako nastavite :-)"

Apartmani Matković
Apartmani Matković
06/20/2017

"Izrazito sam zadovoljan sa vašim uslugama kao i komunikacijom sa članovima vaseg tima. Uvjerili ste me da i za male pare može da se dobije profesionalno izradjen sajt. Od srca HVALA!"

Auto Škola Signal
Auto Škola Signal
11/08/2015

"Želimo izraziti zadovoljstvo saradnjom sa Vama u smislu izlaženja u susret pri svakom upitu, rješavanja problema prilikom zloupotrebe sajta, korektan odnos i ljubaznost. U slučaju neke primjedbe, novih zahtjeva, osjećamo se slobodnim da Vam se obratimo."

Business Consulting Company
Business Consulting Company
03/25/2017

"Smatram Vaš tim izuzetno predusretljivim, ljubaznim i profesionalnim. Sa kvalitetom proizvoda koji prevazilazi cijenu.
Kao neko ko se već deset godina bavi poslovanjem različitih kompanija u različitim privrednim granam znam da je to jedini način da uspijete."

NVO Bijeli Štap
NVO Bijeli Štap
07/10/2017

"Prezadovoljni smo sa svim Vašim uslugama. Sve čestitke stručnom timu na efikasnosti. Iskreno se nadam da naša saradnja na ovome neće stati, nego da ćemo uspješno sarađivati i u budućnosti."

prof.Toplica Topić – Igalo
prof.Toplica Topić – Igalo
12/06/2016

"Postovani,sve pohvale od mene! Akcenat stavljam na ljubaznost i agilnost stručnog tima i profesionalizam u web designu!"
- prof.Toplica Topić -
Centar za Energetsku Medicinu i Edukaciju

Bomex-M
Bomex-M
09/05/2017

"Mnogo smo zadovoljni Vašim servisom i svim uslugama. Odlična saradnja i sve pohvale za mladu ekipu firme WebLab d.o.o"

Centar za Kreativnu Komunikaciju
Centar za Kreativnu Komunikaciju
12/15/2015

"Od početka saradnje kompletan vaš tim je bio na visini zadatka u profesionalnom smislu, a značajno ste mi izašli u susret i u problemima koje sam imao sa privatnim nalogom. Stoga nemam dilemu da uz vašu pomoć otvorimo još jedan sajt. U potpunosti sam zadovoljan vašim servisom."

Dallas Namještaj Crna Gora
Dallas Namještaj Crna Gora
08/27/2017

"Svaka čast, jako ste profesionalni i ažurni, nemam ni jednu primedbu na rad sajta ili marketing kampanje koje vodite u naše ime. Samo tako nastavite."

Dinarolacerta
Dinarolacerta
06/02/2016

"Sajt projekta koji vodim nije dobro funkcionisao više od godinu dana. Po preporuci kolega, obratila sam se „MojSajt“ timu koji mi je izašao u susret i odmah ustanovio vrstu problema sa starim sajtom. Na njihov predlog urađena je migracija sajta bez prekida u radu. U medjuvremenu smo odradili i novi sajt i sada sve besprekorno funkcioniše, sajtu se mnogo brže pristupa,
a ažuriranje novosti o projektu mogu sama vršiti na lakši način. „MojSajt“ tim je sve uradio u roku od samo par dana, po veoma pristupačnoj ceni usluga. Svima kojima je bitno da se posvete svom poslu, a brigu oko prezentacije svog rada predaju profesionalcima,
iskreno preporučujem tim stručnjaka „MojSajt“
."
- dr Katarina Ljubisavljević -
viši naučni saradnik u oblasti biologije

POŠALJITE VAŠ UTISAK Popunjavanjem ovog obrasca pomoći ćete unapređenju naše kompanije, na Vaše i naše zadovoljstvo:

USPJEŠNO SARAĐUJEMO SA